VIDEO

KPE en Brain based safety roadshow tijdens de Bewust Veilig-dag

Op 30 maart 2022 zijn wij in het kader van de Bewust Veilig-dag gestart met onze Brain Based Safety Roadshow. Allereerst hebben Maurice van der Linden en Femke Reefman een bezoek gebracht aan Juni Daalmans, de Veiligheidspsycholoog bij KPE. Vervolgens zijn zij met onze bus langs meerdere bedrijven en locaties gereden om te ontdekken hoe deze bedrijven zelf met veiligheid om gaan en of zij nog speciale dingen doen op deze Bewust Veilig-dag.
VIDEO

Brain Based Safety Roadshow op bezoek bij VolkerRail

VolkerRail is bezocht tijdens de Bewust Veilig-dag. Femke Reefman en Maurice van der Linden spraken in Vianen met de Teamleider KVGDM van VolkerRail, Sander van der Glas.
VIDEO

Brain Based Safety Roadshow op bezoek bij Koopmans Bouwgroep

Koopmans Bouwgroep is één van de bedrijven waar we zijn langs gegaan tijdens de Bewust Veilig-dag. Femke Reefman en Maurice van der Linden spraken op de bouwplaats in Amstelveen met directeur Roel Wijlens.
VIDEO

Brain Based Safety Roadshow op bezoek bij Vialis

Vialis heeft vol enthousiasme meegedaan aan de Bewust Veilig-dag. Femke Reefman en Maurice van der Linden spraken in Houten met de Adviseur Veiligheid van Vialis, Bas Star.
VIDEO

Brain Based Safety Roadshow op bezoek bij Van Wijnen

Met de bus zijn we ook langs Van Wijnen geweest op de Bewust Veilig-dag. Femke Reefman en Maurice van der Linden spraken in Apeldoorn met Terence Scholing. Hij is uitvoerder bij Van Wijnen.
Contact
E: info@kpe.nlT: 085 016 0478W: www.kpe.nl

Brain Based Safety wordt aangeboden door KPE Groep. Alle rechten voorbehouden.